Musical Herfstkamp in Nieuwegein

Deze zomer organiseert de Music Star Academy haar jaarlijkse Musical Zomerkamp voor het eerst in de herfst! In de herfstvakantie kunnen kinderen tussen de 7 en 14 jaar oud werken aan een heuse mini-musical onder begeleiding van zangdocent Sophie Burgers.

Burgers richtte zich tijdens haar bachelor Culturele Maatschappelijke Vorming voornamelijk op kunsteducatie voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Tijdens en na haar opleiding is zij zich op meerdere vlakken blijven ontwikkelen. Zo volgde ze zang-, spel- en danslessen aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater en kreeg ze zangles van onder anderen An de Brandt, Alberto ter Doest, Cordula Klein Goldewijk en Robin van Beek. In juli 2014 heeft Burgers Music Star Academy opgericht en geeft onder deze noemer zangles aan zowel kinderen als volwassenen. Ook geeft ze musicalworkshops op scholen en op de buitenschoolse opvang.

Tijdens dit unieke Musical Herfstkamp werken kinderen van ongeveer 7 tot en met 14 jaar oud aan hun zang-, dans- en acteer-skills. Daarnaast wordt onder begeleiding van de docente een echte ‘Mini-Musical’ gemaakt. Het resultaat van het harde werken wordt aan het einde van de week gepresenteerd aan familie en vrienden.

Wanneer?
Maandag 22 oktober tot en met vrijdag 26 oktober
 
Waar?
De Beatrixschool in Nieuwegein (locatie Wijkersloot)
 
Tijden?
Van 10:00 tot 16:00
 
Kosten?
Bedragen €125,- per kind (inclusief lunch, tussendoortjes en fotoshoot)