Ervaringen

Het is heel ontspannend om een avondje in de twee weken te zingen met vriendinnen. We hebben veel plezier, zingen leuke liedjes en Sophie legt ook de technische aspekten goed uit. Dat is best leuk om te weten.
– Carrie Lariby

Een kundige zangdocente met een dijk van een persoonlijkheid en een enorme passie voor haar vak, die zich 200% inzet voor haar leerlingen. Hier moet je zijn.
– An de Brandt

Super persoonlijke aanpak en stelt je altijd op je gemak. Met positieve feedback zorgt ze voor groei en zelfvertrouwen. Zodat je top die auditie in of dat podium op kan.
– Diede Timmers

Sophie heeft een fantastische musical workshop gegeven als naschoolse activiteit! Zingen, bewegen en toneel, de kids hebben genoten!
– Saskia Bruijns

Persoonlijke aandacht, gericht op ontwikkeling en altijd onderbouwd met praktische inzichten en theorie. Daarnaast is Sophie ook nog eens een fantastische persoonlijkheid waar je je snel bij op je gemak voelt!
– Jolien Gjaltema

Sophie is een fijne zangdocente, je voelt je erg op je gemak bij haar. Op welk niveau je ook begint, alles valt te leren. Ik zelf ben begonnen bij de Music Star Academy met weinig zang ervaring. Ik heb nu ongeveer een jaartje les een keer in de twee weken en merk echt verbetering met zingen en leer veel, ook veel technieken. Dus wil jij een leuke enthousiaste gekke lieve deskundige zang docent kies dan voor de Music Star Academy!
– Fleur van Brenk

Sophie is een hele fijne zangdocente. De lessen zijn elke keer weer een feestje.
Wanneer ik me na een drukke (werk)dag weinig energiek voel, krijgt Sophie het toch voor elkaar om me met hernieuwde energie de deur uit te laten gaan.

Het is alweer even geleden dat ik begon met zangles bij Sophie. In het begin was ik heel onzeker. Nu kan ik niet wachten om naar mijn uurtje zangles te gaan. Het podium is niet mijn doel, maar positieve energie en meer techniek opdoen wel. En dat is dubbel en dwars gelukt!
– Sophie Heesen