Coaching

VOCAL COACHING
Tweewekelijkse lessen van een uur in Utrecht of Sassenheim. Eén op één werken we aan jou doelen zodat jij kan stralen op jou podium. We besteden aandacht aan zangtechniek, performance, maar ook aan mindset. Waar loop jij tegenaan tijdens het zingen? Wat vind je lastig en waar blink je in uit? Samen zetten we jou in je kracht zodat je groeit als mens en als zanger(es).
Mail naar info@musicstaracademy.nl voor meer informatie of om je aan te melden voor een proefles!

TARIEVEN
Zanglessen kunnen in pakketten van een half jaar (8 lessen) of een jaar (18 lessen) worden afgenomen. Betaling in 2 of 3 termijnen is mogelijk.

Half jaar pakket
€350,- exclusief 21% BTW (leerlingen vanaf 21 jaar betalen 21% BTW).

Jaar pakket
€700,- exclusief 21% BTW (leerlingen vanaf 21 jaar betalen 21% BTW).

Proefles NU €25,-
Exclusief 21% BTW (leerlingen vanaf 21 jaar betalen 21% BTW).

STAR ACADEMY
De Star Academy is bedoelt voor leerlingen tussen de 15 en 25 jaar die meer willen dan alleen werken aan hun vocale kwaliteit. In de lessen gaan we niet alleen aan de slag met jou stem, maar ook met jou als persoon. Wie ben jij? Waar zie je jezelf over 3 maanden, 6 maanden, een jaar? Welke doelen zou je graag willen behalen? Samen gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat jij stevig in je schoenen komt te staan en stappen gaat zetten om dat droomleven dat jij voor ogen hebt werkelijkheid te maken. Mail naar info@musicstaracademy.nl voor tarieven en meer informatie!