Hoe ziet jouw droomleven eruit?

Laatst stond ik op met de frisse tegenzin die je kan voelen als je hoofd vol zit met snot. Ondanks een goede nacht slaap voelde ik me nog steeds vermoeid.
Toch had ik ook zin om aan de slag te gaan. Die ochtend stond namelijk een nieuwe coachingsessie op het programma. Samen met mijn coach heb ik gewerkt aan mijn business, de blokkades in mezelf en de vrijheid die ik voel wanneer ik met beide armen gespreid durf te vliegen (inclusief jazzhands!).
Dat klinkt heel gemakkelijk, maar gaat niet zonder slag of stoot. Vliegen is namelijk best wel eng. Als je vliegt kun je hard vallen en de zekerheid om te blijven zweven heb je nooit. Maar is dat erg?
Ik heb nog nooit een seconde spijt gehad van het feit dat ik mijn droom ben gaan volgen. Je eigen business opzetten is spannend en onzeker, maar daar tegenover staat zoveel positiefs. De vrijheid om helemaal te gaan voor datgene wat jou gelukkig maakt, je dagen in te delen zoals je zelf wilt en, in mijn geval, van je hobby je beroep maken. Alleen al die gedachte tovert een lach op mijn gezicht.
Ben ik er al voor 100%? Nee. Mijn ochtend vulde ik in naar mijn droomdoel; een fijne, verhelderende coachingsessie op een terras, in de zon. Met gemberthee en een lekkere lunch. Nog even blijven zitten en verder werken aan mijn plannen voor deze week.
Vanmiddag sta ik ingepland op een kinderdagverblijf. Naast mijn werk als vocal coach werk ik namelijk in de kinderopvang. Door het basisinkomen dat dit werk me geeft heb ik ruimte om te investeren in mezelf en mijn bedrijf. Zoals de coaching die ik volg en de Storytelling Business School waar ik binnenkort mee begin.
Hoe je droomleven er ook uit ziet, leef er naar toe vanuit vrijheid. Wat je doelen ook mogen zijn, soms is het fijn om even stil te staan en te zien wat je al hebt. Je doelen nastreven is goed en mooi en fijn, maar terwijl je bezig bent: enjoy the ride!